facebooktwittertwitterRSS csatorna

Weblapkészítést, keresőoptimalizálást vállalok. Bővebben...

(#1) Napster96 10 éve
Napster96
Hsz: 3
(Tag)


helló!Ez a két letöltés nem az eredeti?


(#2) Speeedfire 10 éve
Speeedfire
Hsz: 9
(HÁZIGAZDA)

Az original.bin már egy vágott firmware, azon nem kell már semmit sem módosítani. A másik kettő csak egy ellenőrző fájl, hogy amit letöltöttél az ténylegesen ugyanaz, mint ami a serveren is van.
Szabi


(#3) Sanyinet 10 éve
Sanyinet
Hsz: 1
(Tag)

T. Szabi!

Elősször is szeretnék gratulálni, nagyon jó az útmutató.
Én egy pár napja kezdtem foglalkozni a gondolattl, hogy én is felrakom a tl-wr1043nd rúteremre az open-wrt-t.
Sikeresen fel is telepítettem az útmutatásod szerint.

Az útmutatód szerint a luci-ban a system-ben kellene lenni a busybox-nak, de nekem nem jelent meg, megnéztem a software-knél és ott azt látom hogy fel van telepítve. Hogy tudnám megjeleníteni?

A firmware-vel kapcsolatban, ha van elég hely akkor a luci -> system -> flash firmware-nél nekem minden változtatás nélkül visszatette az eredetit.


(#4) Speeedfire 10 éve
Speeedfire
Hsz: 9
(HÁZIGAZDA)

Köszönöm.
Amikor a cikket írtam akkor még a régi firmware volt csak fent a neten, akkor kezdtél el készíteni az új backfire-t, amiben már van pár módosítás, többek között a busybox is. Nálam is fent van, de a luci-ban már nem jelenik meg. Most ez vagy a luci hiánya egyelőre és remélhetőleg később már benne lesz vagy direkt vették ki belőle.

Külföldi fórumokon írták, hogy a legfrissebb tp-link firmware elejéről már le van vágva a nem kívánatos rész. Nagyon sok ember rakta vissza úgy, hogy előtte nem törölte le róla a header-t ami gondot okozott és emiatt vagy otthon oldották meg serial kábellel az eredeti firmware visszaállítását vagy visszaküldték a tp-link-nek gariztatni, aki ezt megunta és ő maga vette ki a fölösleges részt.


(#5) gnorr 9 éve
gnorr
Hsz: 1
(Tag)

T. Szabi!

Egy kis problémám akadt a firmware frissítése közben, mert véretlenül a te álltalad megadott firmwaret raktam fel a hivatalos frissítéssel szemben. Azóta nem működik, se az internet se a megosztás se wlan. Itt olvastam a visszaállítás lehetőségéről de sajnos nem értek a számítógépekhez. Ha abban tudsz nekem segíteni és ha nem túl fáradtágos és időigényes feladat, akkor el tudnád nekem szájbarágósan magyarázni hogy hogyan tudnám visszaállítani az eredeti állapotba a routeremet.
Válaszod előre is köszönöm.


(#6) Tama86 8 éve
Tama86
Hsz: 2
(Tag)

Hello!

Tudna valaki segíteni hogyan tudnám visszaállítani a gyár firmwaret a roterembe. előre is köszi


(#7) treffi 7 éve
treffi
Hsz: 1
(Tag)

Szia!

Új vagyok itt.
Le tudnád írni nekem a gyári fw visszaállítását szájbarágósan és azt, hogy hol találom meg azt a gyári fw-t, amit gond nélkül vissza lehet telepíteni?

Lehet, hogy buta kérdés, de a visszatelepítés után nyoma sem marad az openwrt-nek ill. a telepített programoknak?

Köszönöm előre is a segítséged!


(#8) sefer 5 éve
sefer
Hsz: 1
(Tag)

sziasztok!
segítséget szeretnék kérni csak ssh-n keresztül érem el a routert és a config fájlok üressek, mit lehet teeni vele az usb-t valamiéert nem mountolja fel :((

előre is köszi!


Szólj hozzá:

A hozzászóláshoz belépés/regisztráció szükséges.